Kirjastossa


Kyllä, olen megalainaaja ja elämäntapalukija. Meillä luetaan paljon,yhdessä ja erikseen. Iltasatu joka ilta,poikkeus vahvistaa toki säännön. Omia kirjojani ehdin lukemaan pienimmäistä nukuttaessa.
Kirjastoauto Elina käy meillä joka toinen tiistai,lisäksi usein maanantaisin käydään oman kylän kirjastossa ja vähintään kerran kuussa mahtavassa Tuusniemen kirjastossa.



Elinassa on mahtava ja avulias henkilökunta. Ja varsin kärsivällinen ;) Meitä lainaajia kun autossa on parhaillaan 11 henkeä :D Ja aika monella oma kortti ja kova ääni! En juurikaan rajoita lasten lainaamista,lukeminen kun on se paras harrastus.



Tolkuttoman kirjamäärän takia meillä on Ikean peltikaapit,ihan vaan kirjoille joita on lainassa. Huomaa aika mittava dvd-kokoelma,joka tarttui mukaan Tuusniemen reissulta..



Tuusniemen kirjastosta löytyy aina ihania uutuuskirjoja :


Itse lainaan Taika-ja Ihana -askartelulehtiä,Suuri Käsityö-lehtiä ja tietysti kirjoja. Sekaannuin reilu vuosi sitten dekkareihin. Koko Anna Janssonin tuotanto on luettu,samaten Camilla Läckbergin,nyt menossa Sara Blaedel.. Kesken myös Remu Aaltosen kirja ja karmaisevan ihana neulekirja:






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jotain muuta hama-helmistä

"Kiitos,kun autoit minua kasvamaan"