Villasukkakeräys juhlavuonna syntyville




Haksahdin mukaan tähän ihanaan projektiin ♥ Koska vauvat. Ja en oo ikinä ennen tehnyt kirjoneuletta. Nyt onnistuu sekin ja ihanaa on näitä pieniä sukkia neuloa. Kuopion keräyspiste sukille on Napissa ja Nauhassa. Kahdet jo vein,kolmannet valmistui äsken ja neljännet jo ajatuksissa :D

Tässä lisä-infoa jos joku muukin innostuu:
Sinivalkoiset lahjasukat ovat käsityöihmisten kunnianosoitus 100-vuotiaalle Suomelle. Keräyksellä haluamme lahjoittaa sukat kaikille 2017 syntyville vauvoille. Keräys on avoin kaikille, tervetuloa mukaan!
Keräysaika alkaa 16.5.2016 ja kestää aina vuoden 2017 joulukuuhun asti, joten aikaa on runsaasti.
Pääasia projektissa on tietysti sukkien neulominen. Tässä kuitenkin toimintaohjeet sukkien käsittelyä varten, joita noudattamalla saamme välitettyä lahjan saajille mahdollisimman paljon iloa lahjasta.
Sukkien väritys täytyy olla sinivalkoinen, mallin jokainen voi päättää itse. Sukat tulee olla vastasyntyneen kokoa (jalkaterän pituus noin 9-10cm).
Neulothan sukat terveenä ja hajusteettomana.
Eläintaloudessa sukkia neulovia sairaalat pyytävät laittamaan valmiit sukat pienessä pussissa pakastimeen pariksi päiväksi, sekä kirjoittamaan pussin päälle ”ELÄINTALOUS”.
Kiinnitä sukat yhteen langalla ja liitä mukaan tieto, josta ilmenee käytetty lanka, sekä pesuohje. Halutessasi voit liittää sukkiin jonkin pienen tervehdyksen lahjan saajalle.
Vie sukat lähimpään keräyspisteeseen tai lähetä sukat jollekin keräysvastaavalle. Keräyspisteet, sekä sukkien postitusosoitteet löydät tämän ryhmän tiedostoista, sekä nettisivuiltawww.villasukatvauvoille2017.com Tiedostoissa myös taulukko kertyneistä sukista, tässä linkki tiedostoihinhttps://www.facebook.com/groups/1876581495902342/files/
Koska ryhmään on tullut jonkin verran palautetta jakamatta jääneistä sukista, olemme päättäneet seuraavaa: Ilman sukkia jääneet voivat ottaa yhteyttä sähköpostilla puuttuvatsukat2017@gmail.com.
Laitamme sähköpostia lähettäneeltä pyynnön tähän ryhmään, jos joku vapaaehtoisesti on halukas lähettämään puuttuvat sukat.
Sähköpostiosoite tulee nettisivuillemme ja kiinnitettyyn julkaisuun.
Lähetämme sukkia siis vapaaehtoisesti ettei kenellekkään tule ylivoimaisia taloudellisia kuluja.
Lisätietoja, sekä vinkkejä neulomiseen myös Facebookista: Villasukkakeräys juhlavuotena syntyville
Projektivastaava Tanja Kanniala vastaa myös mielellään kysymyksiinne joko sähköpostitse villasukkakampanja@gmail.com tai puhelimitse 046 944 0286

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jotain muuta hama-helmistä

"Kiitos,kun autoit minua kasvamaan"