Villisalaatti ja kasvikuivurin pauloissa


Kiinnostuin villivihanneksista jo vuosia sitten,mutta nyt vasta tänä kesänä sain aikaiseksi ihan oikeasti ottaa ne käyttöönkin :)
Kuvassa villisalaatti,jossa tutumpien ainesten lisänä on mansikan lehtiä,mustikan lehtiä,ketunleipää,poimulehtiä sekä vuohenputkea. Maistui suurimmalle osalle porukkaa ;)


Kasvikuivurilla kuivatettiin nokkosta ja vuohenputkea. Kuivatuksen jälkeen murskaksi ja purkkiin. Ajatuksena olisi laittaa noita viherjauheita smoothien sekaan. Saa nähdä miten toimii!
Kokeiltiin myös nokkoskeittoa. Saa jäädä siihen kokeiluun. Hyvää ei tullut edes Koskenlaskijan kanssa,mikä pettymys :(
Mutta kasvikuivuri oli kannattava hankinta,ainoa miinus siinä on,että se vie aikamoisesti kaappitilaa!

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jotain muuta hama-helmistä

"Kiitos,kun autoit minua kasvamaan"